Kazne za letnje bašte u novembru

U fokusu - Četvrtak 03.11.2016 - 11:17

Od početka novembra prema važećim gradskim propisima na ulicama Vranja ne bi trebalo da budu letnje bašte.

Kazne za nesavesne vlasnike. Foto: S.Tasić/OK Radio Kazne za nesavesne vlasnike. Foto: S.Tasić/OK Radio


Prema navodima Miće Mladenovića, gradskog većnika zaduženog za oblast turizma i ugostiteljstva, komunalna policija je u protekla dva dana obilazila vlasnike ugostiteljskih objekata u Vranju.

- Komunalna policija je dala usmene naloge  i podsećala vlasnike ugostiteljskih objekata da je rok za uklanjanje letnjih bašti istekao 31. oktobra.

Od ponedeljka će komunalna policija krenuti sa rigoroznijom kontrolom i kažnjavanjem onih koji tu odluku ne budu poštovali
- ukazuje Mladenović.

Mandatne kazne koje komunalna policija izdaje  su 5.000 za fizička lica.
 
On navodi da bi u toku naredne nedelje, trebalo da se postigne i saglasnost na kom potezu i pod kojim uslovića će biti postavljane tezge za novogodišnju prodaju.

Boban Antanasijević, načelnik Sekretarijata za inspekcijske službe, kaže da su bašte u onim ulicama u kojima je istekao rok za izdavanje uklonjene.

- U onim ulicama gde bašte nisu uklonjenje, trebalo bi da reaguje komunalna policija, a ujedno i Sekretarijat iunspekcijskih službi - kaže Antanasijević.

OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: