Nešići dobili DESETO DETE

U fokusu - Petak 27.01.2017 - 08:59

Negoslava (41 ) i Goran Nešić (47) iz Vladičinog Hana, dobili su deseto dete, a za Porodilište u Vranju to je bio nesvakidašnji događaj, jer se retko dešava da imaju takvu porodilju.

Goran i Negoslava sa najmlađim Konstantinom. Foto: S.Tasić/OK Radio Goran i Negoslava sa najmlađim Konstantinom. Foto: S.Tasić/OK Radio

Dečak Konstantin ima samo nekoliko dana i ljubimac je ove  najbrojnijih porodice u Hanu, a i jedne od najbrojnijih na jugu Srbije.
 
U porodici Nešića sada je nerešeno, jer ima pet devojčica i pet dečaka. Najstarija Aleksandra ima 16, Jeleni je devet, Lena ima šest, Dunja pet godina, Kristina je treća godina. Dečaci su Luka (14), Veljko (12), Andrija  (10), a najstariji Milan (17) i tek rođeni Konstantin.

Negoslava kaže da je osmoro dece rodila u Surdulici, a poslednje dvoje u Vranju, zbog boljih uslova u ovdašnjem porodilištu, za slučaj nepredviđenih okolnosti oko porođaja.

- I Konstantina sam rodila prirodnim putem, presrećna sam. U početku braka nismo planirali ovoliku porodicu, ali nam se ona desila - kaže Negoslava.

Ona i suprug nemaju stalno zaposlenje, teško se živi ali, kako nažu Nešići, dece nikad dosta.

Goran Nešić trenutno radi u bugarskoj “Euro aliansi” , koja izvodi radove na probijanju tunela na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri.

- Tu će posla biti još nekoliko meseci, ali će autoput uskoro biti završen, pa neće ni tu više biti posla.

Jedini redovni prihodi u porodici  su dečiji dodatak i socijalna pomoć, sve skupa oko 200 evra mesečno.

Najteže mi je to što nemam  stalan posao. Leti je nekako i lakše, jer odlazim u šumu da berem drva, a tu su i prihodi od poljoprivre
de - kaže Goran.


Dolasku novog člana porodice najviše su se obradovala najmlađa deca. Ne odvajaju se od njega.

S.Tasić

OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Stefan
22.11.2020. , 22:28
Molio bi za kontakt sa nekim iz ekipe ok radis zbog pomoci porodici iz surdulice. Hvala najlepse.