Brenerom palio paukove, pa ZAPALIO CELU KUĆU

Zivot i stil - Nedelja 22.10.2017 - 12:54

Ukoliko se i ne bojite pauka, sigurno znate mnogo ljudi koji ih se itekako boje.

Srećom, niko nije teže stradao FOTO: Getty Images/ilustracija Srećom, niko nije teže stradao FOTO: Getty Images/ilustracija

Većina ih ubije novinama ili nekom drugom i proverenom metodom, ili ih izbaci iz kuće, ali to nije bilo dovoljno za Amerikanca koji je odlučio da ih ubije plamenom.

Kada je ispod svoje kuće primetio paukove i njihove mreže, muškarac iz Tusona u saveznoj američkoj državi Arizoni prošle nedelje je odlučio da ih uništi ručnim brenerom.

Ukoliko mislite da je to bila pouzdana najava katastrofe, u pravu ste.

Lokalni vatrogasci su naime oko 21 sat primili dojavu suseda o gustom dimu koji se širio iz montažne kuće, a kada su se pojavili na licu mesta, zatekli su muškarca koji je palio paukove mreže i nekoliko njegovih suseda kako iz zapaljenog doma iznose njegovu majku, piše KVOA.

Starica je pri tome zadobila samo lakše povrede, a u požaru, srećom, niko nije teže stradao.

Požar su gasila 23 vatrogasca kojima je trebalo 11 minuta da ga ugase, a predstavnik vatrogasaca za medije je odmah izjavio da se sumnja kako je požar uzrokovalo paljenje paukovih mreža ručnim brenerom.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: