Kako otkriti da li je posteljina u hotelu čista?

Zivot i stil - Petak 23.09.2016 - 14:59

Američka emisija Insajd Edišn prijavila je svoje ljude u nekoliko pristojnijih njujorških hotela, ali pod različitim imenima, rezervišući istu sobu za svako veče, kako bi proverili šta se događa kad gosti odu.

U nekim hotelima se posteljina ne menja. Foto: Thinkstock U nekim hotelima se posteljina ne menja. Foto: Thinkstock

Da li ste se nekada zapitali menja li osoblje hotela posteljinu redovno? Da li je zamenjena nakon boravka poslednjeg gosta koji je odseo u sobi u kojoj ste sada vi?

Emisija je prijavila svoje ljude u nekoliko 'pristojnijih' njujorških hotela, ali pod različitim imenima, rezervišući istu sobu za svako veče. Prve večeri gost/novinar je nevidljivom fluorescentnom bojom na posteljini napisao 'Spavao sam ovde'. Kada se sledeće večeri vratio, s ultraljubičastom lampom, dočekala ga je ista posteljina.

3 od 9 hotela koje su proverili, nisu promenili posteljine.

Što možemo učiniti kako bismo izbegli prljave posteljine u hotelima?

Ako ne želite da nosite ultraljubičastu lampu sa sobom, možda je bolje da odaberete apartmane ili drugu vrstu smeštaja, koja ne uključuje veliki broj soba i u kojima će se osoblje jednako posvetiti svakoj sobi. U manjim objektima manja je verovatnoća da će osoblje propustiti da zameni posteljinu i temeljno će očistiti sobu, ali naravno da u oba slučaja postoje izuzeci i nema jasnih pravila. U svakom slučaju, ako vas brine ovaj podatak jednostavno ponesite svoju posteljinu.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: