Kako se hrani kraljevska porodica

Zivot i stil - Sreda 01.07.2015 - 10:22

Jeste li znali da princ Vilijam i Kejt Midlton nemaju svog kuvara? Evo zašto!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Pošto smo svi u toku sa nedavnim proširenjem kraljevske britanske porodice, ne možemo a da se ne zapitamo kako uspevaju da uvek izgledaju besprekorno (ne računajući tim koji ih doteruje).

Svi znamo da ono što jedemo igra veliku ulogu u tome kako ćemo izgledati, ali nikada nismo pomislili da ćemo saznati šta jede kraljevska porodica!

Ali zahvaljujući Kerolin Rob, kuvaru kraljevske porodice od 1989. do 2000. godine, to se promenilo.

Nova knjiga Kerolin Rob "The Royal Touch" obuhvata recepte omiljenih kraljevskih jela. Tu možete pronaći omiljena jela princa Čarlsa, princeze Dajane, princa Vilijama i princa Harija.

Knjiga otkriva i detalje kao što su koji sastojak Dajana i Čarls odbijali da jedu, i zašto Kejt i Vilijam nemaju kuvara u svom osoblju.

Princ Čarls je voleo da lovi. Na njihovom imanju u Hajgruvu, sami su uzgajali svoje voće i povrće, tako da je skoro sve bilo domaće. To je ujedno i ono što je on najviše voleo da jede - hranu iz bašte, prirodno uzgajanu. I on i princeza Dajana imali su zdravu ishranu.

Hrana sa zabranjene liste

Jedino što je bilo zabranjeno je beli luk. A razlog za to je što su oni očigledno imali dosta javnih angažmana i bili su u neposrednoj blizini ljudi i nikada nisu želeli da imaju zadah od belog luka.

Da li su njihovi obroci uvek ekstravagantni?

Iznenađujuće (ne). Mnogo proizvoda uzgajaju u bašti. Jagnjetinu uzimaju sa imanja, a mleko od krava na imanju. Takođe, idu u lov na fazane, a divlje pečurke, koje tom prilikom uberu koriste tokom cele godine. Bili su dosta ekonomični.

Kejt dosta kuva trenutno. Ona nije iz plemićke porodice, već dolazi iz okruženja gde svaka porodica kuva sama za sebe. A oduvek je poznato da Vilijam uživa da provodi vreme sa svojom porodicom, i oni jedu zajedno za trpezarijskim stolom kao svaka normalna porodica.

Lisa

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: