Kineske svadbe: Šale ili seksualno zlostavljanje

Zivot i stil - Ponedeljak 19.12.2016 - 08:36

U nekim delovima Kine postoji bizarne tradicije na venčanjima, koje služe da bi se gosti našalili sa mladencima, međutim neke od njih se slobodno mogu okarakterisati i kao seksualno zlostavljanje.

Gosti pipaju mladu za grudi; FOTO: YouTube printscreen Gosti pipaju mladu za grudi; FOTO: YouTube printscreen

Čak 80 odsto ispitanika ankete "China Youth Daily" je bilo nasamareno tokom svog venčanja, a čak 60 odsto njih je reklo da mrzi takav vid šale.

"CCTV news" je nedavno na svojoj fesjbuk stranici podelio snimak na kom se vidi kako su mlada i mladoženja vezani za drvo na dan svog venčanja.

U drugom incidentu mladoženju su isprskali belim prahom iz aparata za gašenje požara.
Zobacz na Youtube

Postoji dosta slučajeva u poslednjih nekoliko godina gde ove naizgled šaljive igrice izmiču kontroli i od zabavne i naivne su eskalirale u neprikladne, a ponekad i opasne.

Nekoliko snimaka koji su se pojavili na internetu prelaze liniju zabave i zalaze u seksualno zlostavljanje. Poput onog gde gosti pipaju mladu za grudi, ili gde svatovi teraju mladence na seks pred njima.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: