Tri obične, ali neodoljive odevne kombinacije

Zivot i stil - Četvrtak 21.05.2015 - 20:48

Ako ne volite previše jednostavno odevanje, dodajte kombinaciji lični pečat kroz modne detalje.

foto: Splash foto: Splash

Mnoge žene misle da izgledaju seksi samo onda kada obuku usku ili ultra kratku haljinu istaknu dekolte i popunu se na visoke štikle. Netačno!

Postoje tri odevne kombinacije koje su potpuno pristojne i prikladne za svaku priliku. Uz to su i veoma udobne, a što je mnogim ženama takođe važno, privlače sve muške poglede!

Odaberite neku od ove tri i sigurno ćete biti primećeni.

1. Obična bela majica i farmerke

Da bi ova kombinacija izgledala neodoljivo i da bi istakla sve ono najlepše na vašem telu, odaberite belu majicu koja nije previše uska, ali ni previše široka. Uz nju obucite farmerke koje pristaju vašem obliku tela i sigurno nećete pogrešiti! Ako ne volite previše jednostavno odevanje, dodajte kombinaciji lični pečat kroz modne detalje. Na primer, oko vrata stavite šarenu maramu ili upadljivu ogrlicu. Budite sigurni - muškarci obožavaju sasvim običnu odeću na ženi.

2. Poslovna dama

Ako volite izazovniju odeću, odlučite se za pencil suknju, modernu košulju i potpetice. Ali, muškarci vole da vide i ženu u pantalonama i sakou, jer im je žena koja odaje utisak nezavisne i inteligentne dame vrlo seksi. Samo je važno da odaberete pravi kroj pantalona i strukiran sako koji lepo prati vašu figuru. Tokom leta birajte lagane košuljice sa modernim printom.

3. Lepršava haljina

Slatka, udobna haljina koja svakoj ženi daje dozu misterioznosti nikada nije loš izbor! Kroj je savršen za baš svaku priliku, a takav je da pokriva sasvim dovoljno i ostavlja muškarčevoj mašti da se pita šta se ispod nje krije.

STIL

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: