Atletičari na krosu u Leskovcu

Lokalni sport - Subota 01.11.2014 - 08:17

Atletski klub Olimpija iz Vranja učestvuje u subotu na prvenstvu centralne Srbije u krosu koje će se održati u Leskovcu.

Foto: kros-rts Foto: kros-rts

Olimpiju će predstaviti, šest takmičara, pet mlađih pionira i jedna juniorka. U kategoriji pionira trčaće Nikolija Denić, Jovana Stanković, Kristina Mihajlović i  Emilija Stevanović na 1.000 metara, kao i Gavrilo Milosavljević na 1.500, dok će u kategoriji juniora na stazu dužine četiri kilometra izaći Jovana Veličković.

Po rečima Bratislava Čukića, trenera AK Olimpija, s obzirom da klub postoji nepunih godinu dana, veliki je uspeh naći se na jednom ovakvom takmičenju.

- Nemamo neka velika očekivanja i ambicije. Ovo nam je prvo takmičenje na koje odlazimo pod okriljem Atletskog saveza Srbije, pa je i to veliki uspeh s obzirom na kratko vreme koje smo trenirali.

Čast nam je samo što učestvujemo, a ako i postignemo neki rezultat, biće to pravi uspeh – kaže Čukić.

Svoj dolazak na prvenstvo u krosu najavila je i Olivera Jevtić, uspešna maratonka i reprezentativka Srbije.

Slađana Tasić
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: