Poziv deci da treniraju atletiku

Lokalni sport - Ponedeljak 08.06.2015 - 08:05

Atletski klub Olimpija iz Vranja poziva svu zainteresovanu decu da počnu da treniraju atletiku, jer je po oceni Bratislava Čukića, trenera ovog kluba, to je jedan od najboljih načina kako da potroše višak slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta.

Atletičari Olimpije na prošlogodišnjem krosu u Leskovcu Atletičari Olimpije na prošlogodišnjem krosu u Leskovcu


Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 18 časova na stadionu Dinama, dok su subotom u 13 sati u OŠ „Vuk Karadžić“.

Čukić podseća da je  AK Olimpija za nešto više od godinu dana postojanja uspeo da postane deo Atletskog saveza Srbije, i da nastupa na državnom prvenstvu, ostvarivši pri tom zapažene razultate.

Iako je atletska sezona u jeku, još uvek je neizvesno na kojim takmičenjima će vranjski atletičari nastupiti, uprkos tome što treniraju “punom parom”. Odlazak zavisi, pre svega, od finansijskih sredstava, podseća Čukić.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: