A gradonačelnik šta trenira?

Lokalni sport - Četvrtak 02.04.2015 - 12:16

Državni sekretar za sport Predrag Peruničić i predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar u Vranju su bili promoteri velike akcije pod nazivom „Šta treniraš“.

Antić i Šoštar na javnoj promociji sporta u Vranju, foto gradski sajt Vranja Antić i Šoštar na javnoj promociji sporta u Vranju, foto gradski sajt Vranja

Čitavu priču organizovao su Grad i lokalni Sportskog saveza, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije.

U prepunoj Sportskoj hali u Vranju u akciji „Šta treniraš“ učestvovali su svi gradski sportski klubovi.

Prisutne je pozdravio gradonačelnik Zoran Antić, a potom su o značaju sporta i zdravog načina života govorili proslavljeni rukometaš Predrag Peruničić i slavni vaterpolo golman Aleksandar Šoštar.  

Vranje je 25 grad u Srbiji koji je domaćin promotivne akcije “Šta treniraš”, a ukupno je u njoj učestvovalo preko 37.000 mališana.

U velikoj skupštinskoj sali održana je i prezentacija na temu  „Strategija razvoja sporta u jedinicama lokalne samouprave“, na kojoj će, pored Predraga Peruničića govoriti i profesor Nenad Đurđević, mr Dragan Atanasov i Jasmina Tanasić, predstavnica Stalne konferencije gradova i opština.

 
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: