“Akademija” počela sa pripremama

Lokalni sport - Subota 16.08.2014 - 09:34

Vranje – Košarkaški klub “Nikolić Akademija” otpočeo je sa pripremama za nastupajuću sezonu u sredu, 13. jula pod rukovodstvom trenera Srđana i Predraga Nikolića.

KK KK "Nikolić Akademija"

Na prozivci, u sali Medicinsko-hemijske škole, javili su se preko 40 mladih košarkašica i košarkaša. Za jedan mlad i novi klub to je izuzetan odziv s obzirom da su godišnji odmori.

- Treninzi se kao i prethodne sezone održavaju u sali i na otvorenim terenima Medicinsko-hemijske škole u Vranju, svakog dana od 20 časova. Planiramo da košarkaškom savezu Srbije prijavimo dve  ekipe za takmičenje.

Ženski seniorski tim, koji je plasmanom izborio učešće u Drugu ligu Srbije i kadetsku selkeciju za takmičenje u ligi mlađih kategorija – kaže za OK Radio Predag Nikolić.trener kluba.

Košarkaški savez Srbije na svojoj sednici održanoj 13. avgusta odredio je početne tabele svih seniorskih liga u Srbiji. Ženski košarkaški klub "Nikolić Akademija" svrstan je u Drugu ligu grupa “Jug” jer je osvajanjem drugog mesta u Letnjoj srpskoj ligi taj plasman izborio na sportskom polju.

- Košarkaški klub “Nikolić Akademija” nastavlaj da vrši upis novih košarkašica i košarkaša, svakim radnim danom od 20 časova u sali Medicinsko-hemijske škole.

Budući igrači “Magične igre pod obručima” mogu da se jave trenerima kluba i da počnu da se upoznavaju sa ovom igrom. Interesovanje je veliko što klubu i nama čini veliku čast – navodi Srđan Nikolić trener kluba.  

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: