Anđeli” bolji od Slobode

Lokalni sport - Ponedeljak 08.09.2014 - 12:03

Vranje – Fudableri vranjskog Garnizona Nebeskih Anđela pobedili su, u 4. kolu fudbalske zone Jug, u gostima ekipu Slobode iz Gornje Vrežne, sa 2:1 i pokazli da će cilj opstanka u ligi koji su zacrtali biti ostvarljiv.

Nebeski Anđeli Nebeski Anđeli

Izabranici trenera Branimira Stošića Kaceta bili su bolji tokom celog susreta, iako su domaći poveli u 35. minutu preko Ćirkovića nakon jedne pogrešne intervencije zadnje linije tima.

- Do izjednjačenja je došlo u 38. minutu, prodrli smo po desnoj strani usledila je paralelna lopta na koju je natrčao Dalibor Mladenović i zakucao je u mrežu.

U 42. minutu, poveli smo sa 2:1 na istovetan način, prodro je po levoj strani Nikola Filipović uputio oštar centaršut, a ovoga puta strelac je bio Lazar Mtić.

U drugom poluvremenu smo imali izrazitu inicijativu, stvarali šanse, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Ovo su za nas značajni bodovi, poikazli smo da možemo da se uspešno nosimo sa mnogim ekipama u ligi i da će naša forma biti u usponu u narednim kolima – kaže za OK Radio Dejan Stajić, sekretar kluba.

Za Nebeske Anđele protiv Slobode su nastupili: Popović, Bojan Ristić, Filipović, Aleksov, Nešić, I.Trajović, M.Jovanović (Branislav Risatić), N.Jovanović, Ilić (D.Trajković), D. Mladenović, Mitić (S. Nikolić).

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: