Anđeli slavili u Hanu

Lokalni sport - Petak 13.06.2014 - 00:51

Vranje – Ekipa vranjskog Garnizona, Nebeski Anđeli pobedila je, u derbiju pretposlenjeg 29. kola Pčinjske fudbalske lige, u Vladičinom Hanu lidera na tabeli ekipu Morave, sa 1:0 i ima velike šanse da osvoji drugo mesto koje može da donese plasman u viši rang.

Pčinjska liga Pčinjska liga

Naime, ako Dinamo bude bolji u baražu od ekipe Ozrena iz Sokobanje i plasira se u Srpsku ligu Istok i dugoplasirana ekipa iz Pčinjske fudbalske lige ide u novoformiranu zonu Jug.

Fudbaleri Nebeskih Anđela imaju prednost od jednog boda nad ekipom Pčinje iz Trgovišta, koja je na trećem mestu, a u poslednjem kolu igraju na svom terenu bya Jug protiv ekipe Mladosti iz Suvojnice gde slove za apsolutnog favorita.

Ekipa Morave u poslednjem kolu gostuje Trešnjevki u Lopardincu i očekuje se sigurna pobeda Hančana koji su kvalitetniji od poslednjeplsirane ekipe na tabeli.

Na  utakmici  u  Suvojnici  trećeplasirana  Pčinja  lako  je  savladala domaću  Mladost  ubedljivo sa  5:1.

Na  utakmici  u  Alakincu,  domaći fudbaleri nisu  uspeli  da  se  revanširaju  gostima  iz  Trnovca  za  poraz  u  jesenjem  delu  prvenstva, tako  da  je  krajnji  rezultat  utakmice  2:2 bio  najpravedniji.

U Bosilegradu,  domaća  Mladost  u  utakmici  sa  puno  đansi   savladala  je ekipu Čelika  iz  Belog  Polja, sa 4:2.

U Žbevcu  i  Bujanovcu,  sigurne  pobede  domaćeg  Vihora  protiv  Biljače,  sa  6:3 i Bese  protiv mlade  ekipe  Vranjske  Banje, sa  5:1.

Prvenstvo Pčinske fudbalske zone završava  se  naredne  nedelje  utakmicama  30.  kola.

Rezultati 39. kola Pčinjske okružne lige: Morava - Nebeski Anđeli 0:1, Besa – Vranjska Banja    5:1, Vihor – Biljača 6:3, Pavlovac – Levosoje 3:0, Alakince – Trnovac 2:2, Mladost (S) – Pčinja 1:5, Mladost (B) – Čelik 4:2, Ekipa Trešnjevke  slobodna        

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: