“Anđeli” spremni na Moravu

Lokalni sport - Petak 15.08.2014 - 07:53

Vranje – Fudbaleri vranjskog Garnizona Nebeskih Anđela u subotu, 16. avgusta, otvaraju sezonu u zoni Jug protiv ekipe Morave iz Vladičinog Hana, na stadionu Jumko, sa željom da na startu pobede.

Nebeski Anđeli, zona Jug Nebeski Anđeli, zona Jug

Meč počinje u 17 časova i izaziva veliku pažnju ljubitelja fudbala jer se radi o derbiju klubova Pčinjskog okruga u kojima ima dosta bivših igrača Dinama iz Vranja.

Ekipa Nebskih Anđela, na čelu sa trenerom Branimirom Stošićem Kacetom, ulazi u prvenstvo kako bi izborila opstanak.

Sastav ekipe je skoro isti od prošle sezone, a to su golman Oliver Popović, potom Igor Aleksov, Ivica Trajković Taci, Bojan Ristić, Nenad Jovanović Kene, Marjan Stanimirović, Marko Savić, Aleksandar Stojkovič, te Miloš Jovanović, bonus igarač i drugi.
 
Morava iz Vladičinog Hana dolazi sa novim trenerom Bojanom Jovićem iz Vlasotinaca, a od igrača tu je veteran Dejan Janjić Jare, potom Vranjanci Miloš Kostić, Nenad Aleksić, Milan Tasić, Nikola Tasić, Radomir Petrović

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: