“Anđeli” u zoni

Lokalni sport - Četvrtak 10.07.2014 - 08:49

Vranje – Ekipa vranjskog Garnizona Nebeski Anđeli, nakon prebacivanja Dinama iz Vranja u Srpsku ligu Istok od strane IO RIS, novi je član novoformirane fudbalske zone Jug što je veliki uspeh za ovaj mladi, ali renomirani sportski kolektiv.

Zona Jug Zona Jug

Izvršni odbor FS RIS na redovnoj sednici doneo je odluku o sastavu fudbalske zone Jug koju popunjavaju klubovi Jablaničkog okruga, Pčinjskog okruga, GFS Niš i FS Pirotskog okruga.

Zonu će sačinjavati: iz Pčinjskog okruga: BSK (Bujanovac), Morava (Vladičin Han) i Nebeski Anđeli (Vranje); iz Jablaničkog okruga: Dubočica 1923 (Leskovac), Sloga (Leskovac), Vlasina (Vlasotince), Pusta Reka (Bojnik), Jablanica (Medveđa), Jedinstvo (Bošnjace) i Bobište; iz GFS Niš: Sloboda (Gornja Vrežina) i Mldost (Medoševac); iz Pirotskog okruga: Balkanski (Dimitrovgrad), Lužnica (Babušnica) i Jedinstvo (Bela Palanka).  (Bela Palanka), Sloboda (Gornja Vrežina) i Mladost (Medoševac).

Na istoj sednici IO FS RIS usvojene su i propozicije takmičenja za takmičarsku 2014./2015. godinu, sa izmenama. Od ove takmičarske sezone u tri grupe zonskog stepena takmičenja, nadmetaće se po 16 klubova.

Jesenji deo sezone počeće 16. i 17. avgusta 2014. godine i završiće se, 22.i 23. novembra 2014. godine. Prolećni deo prvenstva zonskih liga FS RIS počeće 14. i 15. marta 2015. godine, uz dve vanredne srede, 15. april (21. kolo) i 20. maj (27. kolo) i završiće se 6.-7. juna 2015. godine.

Po završetku prvenstva 2014.- 2015. godine iz zonskog stepena takmičenja u Srpsku ligu Istok prelaze prvoplasirani klubovi u zonama Jug, Istok i Zapad. Iz zona Istok i Zapad ispadaju po dva najslabije plasirana kluba, odnosno klubovi koji su zauzeli 15. i 16. mesto u svojim grupama. Iz zone Jug ispadaju 3 kluba, a u ligu ulaze pobednici liga FS Jablaničkog okruga, GFS Niša i FS Pirotskog okruga, kao i pobednik kvalifikacija prvaka FS Pčinjskog okruga i FS Kosova.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: