Antić smenio upravu Dinama

Lokalni sport - Četvrtak 26.06.2014 - 08:28

Vranje - Kako saznaje OK Radio, Zoran Antić, gradonačelnik Vranja, zaveo je privremene mere u fudbalskom klubu Dinamo, suspendovao sadašnju upravu i postavio privremeni organ upravljanja od pet članova.

Smena uprave Dinama Smena uprave Dinama

To su: predsednik Borivoje Antić, pomoćnik gradonačelnika za regionalni razvoj, lokalnu samoupravu, međunarodne i domaće organizacije i preduzeća u restruktuiranju i stečaju, a članovi: Nenad Stajić, tehnički sekretar Skupštine grada, Igor Mladenović, predsednik Sportskog saveza, Darko Filipović, ćlan Gradskog veća za sport i omladinu i Nemanja Nuhijević, član Gradskog veća za  nauku i tehnološki razvoj, ekologiju i zaštitu životne sredine i evrointegrascione procese.

Privremeni organ upravljanja dužan je da u roku od 30 dana pripremi izveštaj o radu i finansijski izveštaj za redovnu skupštinu kluba koja će se održati 20. jula.

Kako sanajemo, Antić je na vanrednoj skupštini Dinama najavio mogućnost da ovaj klub ipak bude član Srpske lige, ali nije hteo, kako je rekao, da srpskoligaške karte otkriva pre vremena, kao i uklanjanje iz Dinama ljudi koji su klubu, ali i celom gradu, naneli nenadoknadivu štetu i blamažu neviđenih razmera.

Jedino što nije najavio to je krivična i svaka druga odgovornost za direktne krivce ovog neviđenog sportskog skandala u istoriji vranjskog fudbala, koji su iz njegovog političkog okruženja, kao i svoju ličnu odgovornost jer je kao gradonačelnik i nalogodavac budžeta, iz kog su deljena sredstva za klub “šakom i kapom”, direktnio odgovoran za sve što se dešavalo u klubu.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: