Beograđani slavili u Vranju

Lokalni sport - Utorak 01.04.2014 - 09:47

Vranje – Kadeti Železničara iz Beograda pobednici su polufinalnog turnira za prvaka Srbije, koji je održan u Vranju, u Sportskoj hali, 29. i 30. marta.

Kadeti OK Vranje Kadeti OK Vranje

U Vranju je održan jedan od četiri takvih turnira, a pobednici idu u veliko finale.

- Imali smo prilike da vidimo šest mečeva, odličnu odbojku i veliki broj mladih odbojkaša koji su budućnost srpske odbojke – kaže za OK Radio Slađan Radenković, jedan od najboljih odbojkaških trenera u radu sa mlađim kategorijama.

U Vranje su, pored pobednika ekipe Železničara, učestvovale i ekipe domaćina Vranja, Srema Itona iz Sremske Mitrovice i Tehničara iz Kraljeva..

Mladi odbojkaši Železničara su najviše pokazali i zasluženo osvojili 1. mesto. Odbojkaši Vranja zauzeli su 3. mesto i opravdali su očekivanja.

Najbolji kadeti, po pozicijam, na turniru bili su: libero - Vladimir Ristić (OK Vranje), primač - Igor Radovanov (OK Srem Iton), bloker – Miloš Radovanović (OK Srem Iton), tehničar - Nikola Mladenović (OK Železničar), smečer - Stanislav Paunović (OK Tehničar).

MVP, najbolji i najkorisniji igrač turnira: Nemanja Dragović (OK Železničar).

Organizatori turnira OK Vranje, Sportski savez i Grad Vranje opravdali su očekivanja odbojkaškog saveza Srbije.

Plasman: 1. Železničar (Beograd), 2. Srem Iton (Sremska Mitrovica), 3. Vranje, 4. Tehničar (Kraljevo).


Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: