Biti il’ ne biti za Dinamo

Lokalni sport - Četvrtak 03.07.2014 - 09:21

Vranje – Privremeni organ upravljanja FK Dinamo iz Vranja, novog člana fudbalske zone Jug, na čelu sa Borivojem Antićem, pomoćnikom gradonačlnika, odlučio je da se redovna Skupština kluba održi u nedelju, 6. jula, sa početkom u 18 časova, u prostorijama Sportskog saveza.

FK Dinamo Privremeni organ FK Dinamo Privremeni organ

Očekuje se da na Skupštini delegati izaberu novo rukovodstvo kluba, da staro podnese finansijski izveštaj za proteklu sezonu i odgovori na krucijalno piatanje: Ko je kriv za katastrofalno stanje u klubu i brojne propuste koji su narušili njegov ugled?

Kako je najavio Borivoje Antić posebna pažnja biće posvećena finsijskom izveštaju koji će biti predočen javnosti.  

Trasparentnost u radu Skupštine, koju najavljuje Antić, biće itekako potrebna da se razjasne finasijske začkoljice, ako ih je bilo, poput onih, koliko je para koštala kolonija fudbalera sa strane za takmičenje u Niškoj fudbalskoj zoni, da li je bilo enormnih računa, od 70,000 do 90.000 dinara u pojedinim gradskim kafanama i tome slično?!

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: