Blamaža: Dinamo izbačen iz baraža za Srpsku ligu!

Lokalni sport - Petak 20.06.2014 - 11:01

Odlukom nadležnih organa FS Regiona istočne Srbiije (FS RIS) Dinamo iz Vranja zbog administrativnih propusta izbačen je iz baraža za popunu Srpske lige Istok.

Vranjanci će i naredne godine gledati zonski fudbal Vranjanci će i naredne godine gledati zonski fudbal

Umesto Vranjanaca u baražu će se naći ekipa Svrljiga, koja će na mečevima sa Ozrenom iz Sokobanje, u nedelju 22. i sredu 25. juna, rešiti pitanje poslednjeg novog člana Treće lige.
 
Odlukama Komesara za takmičenje Niške zone, Slaviše Stojanovića, kao i Disciplinskog sudije FSRIS, Miroslava Stamenkovića, utakmica Bukovik - Dinamo registruje se službenim rezultatom 3:0 u korist FK Bukovik.

Tom prilikom Dinamo je kažnjen sa 20.000 dinara i oduzimanjem dva boda.

Dinamo je u regularnom delu sezone zauzeo drugo mesto na tabeli Niške zone i izborio plasman u baraž za viši rang, ali sada će, posle najnovijih odluka FS RIS-a, na kraju biti tek treći ili četvrti.

Dinamo je kažnjen jer je fudbaler ovog kluba Petar Veličković sa parnim žutim kartonima igrao u 28. kolu protiv Budućnosti u Vranju, i na gostovanju Bukoviku u Ražnju u 29. kolu. S obzirom da je igrao za Dinamo u 28. kolu, Veličković nije imao pravo nastupa u sledećem, 29. kolu.

Veličković je prema informacijama iz kancelarije FS RIS igrao na obe utakmice, pa je dinamo automatski kažnjen oduzimanjem bodova, a time i na tavorenje i u narednoj godini u Niškoj zoni.

Ovakva administrativna blamaža ne pamti se u 60 godina dugoj istoriji najstarijeg vranjskog sportskog kolektiva, i sada je za očekivati da neko i bude kažnjen što je dozvolio ovakav rasplet.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: