Bodovi za stonotenisere

Lokalni sport - Sreda 04.11.2015 - 11:44

Stonoteniseri Vranja su došli do nove pobede i bodova a da nisu odigrali ni jedan set.

Užičani nisu ni došli na meč. Foto: STK Vranje Užičani nisu ni došli na meč. Foto: STK Vranje
Dugo očekivani derbi jeseni dva najkvalitetnija tima Druge lige Srbije  izostao je jer ekipa iz Užica nije doputovala na meč koji je trebalo da bude odigran u Vranju.
 
Prema važećim propozicijama ako se u roku od 60 minuta na borilištu ne pojavi ekipa a da pre toga nije obavestila nadležne i domaćina, gubi susret rezultatom 4:0 i oduzimaju joj se dva boda.
 
Takmičarska komisija Regiona  je registrovala meč u korist ekipe Vranja službenim rezultatom i objavila u zvanični Bilten po kome je Vranje na drugom mestu sa bodom zaostatka iza ekipe Hajduk Veljka, sa kojom će se do kraja jesenjeg prvenstva  nadmetati za mesto lidera.
 
U sledećim kolima Vranje igra relativno lake susrete protiv Borca, Ozrena i Jagodine,ekipa iz drugog dela tabele, pa se  kažu u klubu očekuju nove pobede i šansa da se ponovo preuzme prvo mesto na tabeli.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: