Boki Dvor na čelu Dinama, Šiza sekretar

Lokalni sport - Ponedeljak 07.07.2014 - 09:08

Vranje – Borivoje Antić pomoćnik gradonačelnika, poznatiji kao suvlasnik kafane Dvor, novi je predsednik fudbalskog kluba Dinamo. Predsednik Skupštine kluba je Zoran Antić, gradonačlnik Vranja, a sekretar skupštine Nenad Stošić Šiza, radnik na deponiji “Meteris”.

Borivoje Antić, predsednik  FK Dinamo Borivoje Antić, predsednik FK Dinamo

Tako je odlučilo 34 delegata od pozvanih 61. Sreća, pa su svi iz Sportskog saveza, opštine ili SPS i njenih koalicionih partnera  inače Skupština se ne bi održala. Naravno, delegati su uredno probrani i pozvani, da ne bi bilo protiv i uzdržanih.

Na Skupštini su, najpre, izglasane izmene nekih članova Statuta kluba, pa će tako u narednom periodu umesto dosadašnjih devet članova UO Dinamo imati 11 članova, a Nadzorni odbor umesto tri pet članova.
Dodat je i novi član o izboru predsednika i sekretara Skupštine FK Dinamo, što su delegati jednoglasno prihvatili.

Za predsednika Skupštine Dinama izabran je Zoran Antić,  gradonačelnik Vranja.

Za sekretara Skupštine kluba, Nenad Stošić.

Javnim glasanjem za predsednika kluba izabran je pomoćnik gradonačelnika, Borivoje Antić, a za generalnog sekretara, gradski većnik Miloš Antanasijević koji je i do sada obavljao ovu funkciju u Dinamu.

Borivoje Antić je, predočeno je delegatima, diplomirani ekonomista, pomoćnik gradonačelnika za oblast regionalni razvoj, lokalna samouprava, međunarodne i domaće organizacije i preduzeća u restruktuiranju i stečaju.
Rođen 15. januara 1975. godine u Trgovištu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Prištini. Od 1996. godine bavi se privatnim preduzetništvom. Govori ruski jezik. Oženjen je, otac dvoje dece.

Pored predsednika kluba, Antića novi članovi Upravnog odbora su: Nemanja Nuhijević, Darko Filipović, Miroslav Kostić Micko, Srđan Dekić, Ljubiša Petković, Nenad Jakšić, Igor Mladenović, a ostavljena su tri mesta u Upravnom odboru za sponzore i prijatelje kluba.

U Nadzornom odboru biće: Nenad Stajić, Andra Jovanović, Miodrag Miša Antić, Vladislav Vasiljević i Miodrag Mićko Dimčić.
Usvojen je, kako se očekivalo, finansijski izveštaj kluba za period od 1. januara. 2013. do maja 2014. godine .

Takođe je usvojen i izveštaj o radu mlađih selekcija kluba.

Izveštaj o radu prvog tima nije usvojen i moraće naknadno da bude prezentiran delegatima Skupštine na narednoj sednici, koja će biti, kako je najavljeno, u avgustu.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: