BSK spreman za start

Lokalni sport - Subota 15.03.2014 - 10:20

Vranje - Fudbaleri BSK iz Bujanovca u generalnoj probi pred početak prvenstva u Niškoj fudbalskoj ligi odigrali su utakmicu u Predejanu sa srpskoligašem Moravcem i uprkos porazu od 2:1 pokazali da sa optimizmom mogu da očekuju nastavak prvenstva.

Fudbaleri BSK-a Fudbaleri BSK-a

- Spremni dočekujemo, u nastavku prvenstva, ekipu Svrljiga u Bujanovcu, jednu od favorita za osvajanje prvog mesta u zoni. Spremni smo da pružimo maksimum i ostvarimo povoljan rezultat - kaže za OK Radio trener Rade Aleksić.

Ekipa BSK je trenutno na 9. mestu na tabeli sa 20 osvojenih bodova. Na 15 utakmica ostvarili su 6 pobeda, dve utakmice igrali nerešeno i 7 izgubili, sa gol razlikom 19:21.

SFK Moravac - BSK Bujanovac 2:1

Predejane, Gledalaca: 100, Sudija: Pešić (Leskovac), Strelci: 1:0 Nikolić u 12., 2:0 Janjić u 32., 2:1 Dimić u 43. minutu - SFK Moravac: Zdravković, Tošić, Nikolić, Mitić, Vidanović, Janjić, Ž. Stanković, A. Stanković, M. Stanković, Marko Kostić, Karapandžić.

Igrali su još: Stamenković, Marković, Janković, D. Lazarević, Petrović, Vjetrović.

BSK: Vidosavljević, V. Stojanović, S. Krstić, M. Jovanović, I. Tasić, Krstić, I. Stojković, Jaćimović, Ristić, Milić, Dimić.

Igrali su još: Murati, A. Stojković, D. Ristić, V. Tasić, Djordjević, Mitić, Stanković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: