Derbi “juga” u Surdulici

Lokalni sport - Subota 20.09.2014 - 08:14

Vranje – Fudbaleri Radnika iz Surdulice dočekuju na svom terenu, u 6. kolu Prve fudbalske lige Srbije, ekipu Moravca Oriona iz Mrštana kod Leskovca. Taj meč proglašen je za derbi kola i ujedno juga Srbije.

Foto: tribine  stadiona FK Radnik Foto: tribine stadiona FK Radnik

Surduličani su favoriti jer ovog proleća igraju u odličnoj formi, beleže dobre rezulatate i trenutno su na 1. mestu na tabeli sa 11 osvojenih bodova. Najavljuju pohod na nova tri boda i ostanak na čelu tabele.

Iz Mrštana, prema izjavama čelnika kluba, ne dolaze sa belom zastavom već spermni da u jednoj velikoj borbi, 11 dudbalskih “ratnika” u dresu Morvaca ostanu neporaženi. U prilog im ide prošlonedeljna pobeda u Užicu nad Slobodom od 2:0, uspon forme i povratak samopouzdanja.

Moravac je, trenutno, na 12. mestu sa 4 osvojena boda.

Utakmica se igra danas na Gradskom stadionu u Surdulici, sa početkom od 16 časova.

Ostali parovi 6. kola: Sloga (K) – Sloboda, BSK Borča – Kolubara, Bežanija – Metalac (GM), Sloga (PM) – Inđija, Proleter – Baćka (BP), Jedinstvo putevi – Javor Matis i Sinđelić – Mačva.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: