Derbi pripao ekipi Adria

Lokalni sport - Utorak 15.07.2014 - 11:55

Vranje – Pred oko 1000 gledalaca počeo je turnir u malom fudbalu u Zlatokopu utakmicama grupe “A” gde je najviše interesovanja izazvao susret ekipa Adrije i Mi to tako, koji se završio nakon velike borbe u kojoj su nijanse odlučivale, sa 2:1 za fudbalere Adrije.

Turnir Zlatokop Turnir Zlatokop

Turnir su otvorili gradonačelnik Vranja Zoran Antić i predsednik Sportskog saveza Igor Mladenović.

Veličanstvenu atmosferu pokvarile su, kako kažu organizatori, sudije koje je delegirao opštinski fudbalski savez.

- Sudije su došle, ali su odbile da sude, tražile su naknadu za suđenje na turniru od 38.000 dinara. Nismo mogli na to da pristanemo jer je celokupan nagrdani fond 110.000 dinara. Oko pehara i diploma pomgli su nam Grad Vranje i Sportski savez. Nismo pristali na takvu vrstu ucene, a oni su napustili tiurnir. Sudio je naš lokalni “sudija” prve tri utakmice, a posle intervencije Dejana Ivanovića predsednik OFS sudije su se vratile i sudile poslednju utakmicu večeri, između ekipa Adrie i Mi to tako – kažu za OK Radio organizatori turnira Jovica Ristić i Marjan Ristć.

Rezultati 14. jul

19:00 - Arsa Rus - Noćna Dolina 0:4; 21:00 Ubavinja - Stoška Komerc 7:4, 22:00 - Kaldrma - Kul Taksi Binta 2:8, 23:00 Adria -Mi to tako 2:1.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: