Derbi priprema, Dinamo dočekuje Radnik

Lokalni sport - Sreda 30.07.2014 - 10:55

Fudbaleri prvoligaša Radnika iz Surdulice i Dinama odigraće u sredu u Vranju Dinama jednu od svojih poslednjih kontrolnih utakmica pred početak prvenstva.

Sa ranijih pčinjskih derbija Sa ranijih pčinjskih derbija

Očekuje se da Surduličani krenu sa najjačim sastavom, a da trener Mladen Milinković razreši eventualne dileme na pojedinim pozicijama u ekipi.

Ekipa Radnika, u odnosu na prošlu sezonu, pretrpela je mnogo promena, dovedena su kvalitetna pojačanja, pa se s pravom očekuje da se bore za sam vrh tabele.

S druge strane, ekipa Dinama, nakon neviđene bruke i afere sa “ žutim kartonima” i administrativnog povratka u Srpsku ligu Istok uspela je da se organiuzacijski i igrački konsoliduje.

Novi trener Milan Dimovski od 28 fudbalera koliko ima na raspolaganju imaće priliku da stvori respektabilan tim za jesenji deo prvenstva i bude u samom vrhu tabele, kako bi uprava, kao i ranije, u zimskoj pauzi mogla da odluči da li krenuti na prvo mesto i Prvu ligu Srbije.

Utakmica se igra na stadionu Jumko, a počinje od 18 časova.

Dušan Đorđević  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: