Dinamo dočekuje Slogu

Lokalni sport - Subota 17.10.2015 - 11:01

Fudbaleri Dinama iz Vranja u 10. kolu Prve lige Srbije igraju u subotu na svom terenu od 15 časova sa Slogom iz Petrovca na Mlavi.

Dinamo favorit u ovom meču.Foto: Sportski savez Dinamo favorit u ovom meču.Foto: Sportski savez
Miodrag Radanović, trener vranjskog tima, kaže da iako je Dinamo favorit treba biti oprezan na utakmici sa Slogom, jer će gostujući tim svakako ići na pobedu.
 
- Radi se o klubu koji je veliki izazov za nas. Još na početku sezone su postavili cilj, a to je plasman u viši rang takmičenja. Sloga je tim koji teško gubi bodove. Osvajanjem tri boda u ovom meču, učvrstili bismo poziciju na sredini tabele - kaže Radanović. 
 
Fudbaler Dinama Nikola Anđelković dodaje da se igrači spremaju kao i za svaku utakmicu, i da je Sloga odličan tim i ekipa za svaki respekt. 
 
Što se plasmana na tabeli Prve lige tiče, Dinamo ima četiri boda više od Sloge koja trenutno zauzima pretposlednje 15. mesto na tabeli, dok su Vranjanci na 9. poziciji.
 
Utakmica se igra na stadionu Jumka. 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: