Dinamo krenuo sa pripremama

Lokalni sport - Petak 11.07.2014 - 09:00

Vranje – Fudbaleri Dinama krenuli su sa pripremama prozivkom u sredu uveče, 9. jula, a prvi trening odrađen je sutradan. Na stadionu Jumko, sve je bilo u znaku promocije nove uprave i njenog predsednika Borivoja Antića.

Fudbaleri Dinama, pripreme Fudbaleri Dinama, pripreme

Voljom IO RIS Dinamo je vraćen u Srpsku ligu Istok, a nova uprava je krenula ambiciozno sa ciljem da klub stabilzuje i stvori, za početak, stabilnog srpskoligaša.

Prvi trening odradio je prošlogodišnji pomoćni trener Dragan Mladenović Daci.

Da će u klubu biti još organizacionih promena videlo se po prisustvu Davora Taića za kog se tvrdi da će zauzeti funkciju sportskog direktora ili tim menadžera.

Pošto se Dinamo, neznanjem i neaktivnošću pojedinaca iz uprave, opekoo sa “žutim kartonima i izgubio pravo igranja u baražu, verovatno će uprava biti pojačana još jednim sekretarom.
 
Najverovatnije, radi se o Marjanu Đorđeviću Macanu koji bi trebalo da zauzme mesto sekretara stručnog štaba, a generalni sekretar je, po izbou, Miloš Antanasijević, gradski većnik.

Očekuje se da Tasić, po preuzimanju funkije, u sadjestvu sa upravom radi na pronalženju rešenja prvog trenera kluba. Za sada figuriraju nekoliko imena sa strane, ali i iz Vranja i okoline.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: