Dinamo na Kopu

Lokalni sport - Ponedeljak 20.07.2015 - 09:39

Fudbaleri Dinama iz Vranja završili su pripreme na Vlasini, i već su otputovali u Brzeće, kako bi obavili drugi deo priprema pred početak sezone u Prvoj ligi Srbije.

Dinamo završio kondicione pripreme na Vlasini. Foto: Sportski savez Dinamo završio kondicione pripreme na Vlasini. Foto: Sportski savez

Po  rečima Borivoja Antića, predsednika kluba, Dinamo je u nedelju na Vlasini završio kondicione pripreme, dok bi podno Kopaonika trebalo da se radi na uigravanju ekipe.

-  U utorak uveče nas očekuje kontrolni meč sa ekipom Novog Pazara. Nadamo se daćemo u subotu imati još jednu utakmicu za proveru. Ostaje da se vidi koja ekipa je slobodna za meč sa nama, s obzirom na to da je počelo prvenstvo u Super ligi - kaže Antić.  

Trener  Vranjanaca Saša Štrbac sa svojim saradnicima na pripreme je poveo 26 igrača na koje računa za prvenstvene utakmice u šampionatu Prve lige, koji startuje 15. avgusta.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: