Dinamo počeo pripreme

Lokalni sport - Utorak 27.01.2015 - 08:29

Fudbaleri Dinama iz Vranja počeli su pripreme za nastavak sezone u Srpskoj fudbalskoj ligi Istok.

Fudbaleri Dinama na prvom treningu Fudbaleri Dinama na prvom treningu

Na stadionu Jumka prozivku je izvršio šef stručnog štaba, Milan Dimovski sa svojim pomoćnikom Aleksandrom Antićem.
Dimovski je okupljenim igračima najavio žestoke pripreme.
- Treniraćemo  u prvoj nedelji dva puta dnevno na stadionu i balon sali jer nas očekuje težak period u kome moramo ostvariti plasman u Prvu ligu Srbije - rekao je Dimovski.
Predsednik kluba, Borivoje Antić i gradski većnik za sport, Darko Filipović obavestili su igrače, da je Uprava kluba obezbedila bazične sedmodnevne pripreme na Vlasini na koju se odlazi narednog ponedeljka i desetodnevne pripreme u Grčkoj u Paraliji na koje bi Dinamovi fudbaleri trebalo da odu oko 20. februara. Posle toga slede kontrolne utakmice do početka drugog dela šampionata.
U drugi deo  sezone Dinamo će ući sa znatno izmenjenim sastavom u odnosu na jesenji deo šampionata. Klub su napustili dosdašnji igrači: Džemaili, Stanković, Vidosavljević, Simonović, Kostić i Nikolić, a trenutno su na probi 11 novih igrača.
Novajlije u Dinamu , koji će pokušati da se nametnu Dimovskom su: Ivan Stojanović iz Đerdapa iz Kladova, Nikola Petrović iz Radnika iz Surdulice, Asmir Misini iz Hajduka sa Liona iz Beograda, Nemanja Kašiković iz Palilulca iz Beograda, Radivoje Dunđerović iz Palića, Bojan Andrić iz Slobode iz Užica, Nenad Đurđević iz Kolubare iz Lazarevca, golman Nikola Vujanac iz Sloge iz Despotovca, Mladen Jezdić iz Bukovika iz Ražnja, Darko Boričić iz BSK Borče i Dušan Marković iz Hajduka sa Liona.
Da li će oni svi potpisati za Dinamo i da li je to konačan spisak novajlija ostaje da se vidi u narednom periodu.

OK Radio, Sportski savez Grada Vranja

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: