Dinamo počeo pripreme

Lokalni sport - Ponedeljak 25.01.2016 - 10:18

Fudbaleri Dinama iz Vranja počeli su pripreme za prolećni deo šampionata Prve lige Srbije.

Dinamo pali motore. Foto. Sportski savez Dinamo pali motore. Foto. Sportski savez

Na prvom treningu se pojavilo 22 igrača, a očekuje se još dolazak sedam fudbalera.

Predsednik kluba Borivoje Antić  podsetio je da je zajednički cilj svih u klubu što bolji plasman na tabali.

Šef stručnog štaba Vlada Petrović je novim igračima poželeo da se brzo uklope, napomenuvši da Dinamo očekuje teška prolećna polusezona, ali i da ukoliko bude zdravlja i dobre atmosfere, rezultat neće izostati.

Fudaleri Dinama će trenirati na Gradskom stadionu u Vranju do 15. februara, gde će odigrati pet kontrolnih utakmica, a potom odlaze na pripreme na Dojran. Prva kontrolna utakmica zakazana je za 31. januar.

Igrački kadar u odnosu na prvi deo sezone je dosta izmenjen. Klub su napustili Ljubomirac, Stavrić, Trifunović, Mijović, Nestorović, Ašil, Diabi i još nekoliko igrača koji su imali manju minutažu.

Novi igrači Dinama su Lazar Vulić, Nemanja Andesilić, Stefan Nikolić i Jovan Zucović. Prvom timu se priključilo i četiri igrača iz omladinskog pogona.

Dinamo je prvi deo prvenstva završio na 11. mestu sa 18 bodova. U prvom kolu prolećnog dela prvenstva na domaćem terenu dočekuju ekipu Napretka.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: