Dinamo potrošio 17 miliona?!

Lokalni sport - Subota 28.06.2014 - 10:49

Prema nezvaničnim podacima iz krugova bliskih smenjenoj upravi Dinama iz Vranja, u klubu je za sezonu 2013-2014. u Niškoj fudbalskoj zoni potrošeno 17 milona dinara.

Sa jednog od slavlja članova Dinama Sa jednog od slavlja članova Dinama

Ono što čudi je da su pare potrošene na putovanja “tramvaj lige” najdalje do Niša, kao i da je za takmičenje u zoni dovedeno više igrača sa strane, iz Leskovca, Niša i Aleksinca, kao i trener Ivan Jovanović iz Niša.

Na proleće su u Dinamu igrali Simonović iz Aleksinca, Dimić iz Niša, Danić, Stanković, Đokić i Ilić iz Leskovca.

Na jesen je bilo još nekoliko njih sa strane koji nisu zadovoljili, pa su oterani na polusezoni.

- Na vanrednoj Skupštini čuli smo nezvanično, od čelnika kluba, da je potrošeno oko 15 milona, ali iz naših podataka to je oko 17.

Koliko je kome plaćano to je tajna jer je deponovan potpis u banci imali malo njih.

Pitanje je i koliko su plaćani domaći igrači jer i tu je bilo prema “babu i stričevima”? Da li je bilo enormnih računa, od po čak 70.000 do 90.000 na račun Dinama, kako se tvrdi, u poznatim vranjskim kafanama bliskim vlastima?   

Sve te dileme trebalo bi da se razreše Izveštajem koji bi sačinio privremerni organ upravljanja u Dinamu na čelu sa Borivojem Antićem, pomoćnikom gradonačelnika, uz naknadnu proveru određenih nadležnih organa – navodi za OK Radio naš sagovornik blizak upravi Dinama.

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: