Dodić doneo slavlje

Lokalni sport - Ponedeljak 29.09.2014 - 07:53

Vranje – Futsaleri Vranja pobedili su u, u 2. kolu Prve futsal lige Srbije, odličnu ekipu SAS-a iz Zrenjanina, sa 4:3 u utakmici za “infarkt” jer su do pobede stigli golom Dodića u poslednjim sekundama meča.

KMF Vranje KMF Vranje

Vranjanci su dobro otvorili utakmicu, Danijel Stošić je nadmudrio gomana Kalabu, u 3. minutu – 1.0. Ipak, gosti se nisu predavali i stigli su do izjednačenja u 8. minutu preko Milosavca – 1:1.

Usledio je period u kome su domaći futsaleri dominirali i došli do vođstva od 3:1, preko Igora Stojanovića Žiketa u 13. i Dejana Krstića Maslovar u 15. minutu.

Neizvesnost u na utaklmici doneo je igrač gostiju Radin koji je u 19. minutu smanjio na 3:2. S tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom delu, viđena je inicijativa gostiju i njihova velika želja za izjednačenjem. Napadali su, ali su se domaći futsaleri borili fanatično, čvrsto rešeni da se domognu pobede nakon poraza u prvom kolu u Bečeju.

Do izjednačenja je došlo u 35. minutu golom repezentativca Milosavca.

Do kraja utakmice igralo se napadački, otvoreno, obe ekipe želele su pobedu. U poslednjoj minuti viđena je prava drama na parketu.

Gosti su prokockali svojiu najveću šansu, promašili su deveterac nakon nagomilanih 5 prtekršaja od strane fusalera Vranja.

Usledio je napad Vranjanaca, gol maldog Dodića i veliko slavlje futsalerra Vranja na čelu sa trenerom Goranom Jovićem Belim. Oko 300-tinak vernih navijača burnim aplauzim ispratilo je svoje ljubimce, ali i goste.

Za Vranjance su nastupili: Tasić, Nikolić, Krstić, Stojanović, Stošić, Dodić i Stevanović.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: