Dolina u finalu čeka Kladioničare

Lokalni sport - Nedelja 03.08.2014 - 10:38

Vranje - Polufinale noćnog turnira “Zlatokop 2014” nije doneo nikakva iznenađenja jer su prema očekivanju slavile ekipe Kladionice i Noćne Doline protiv ekipa Kaldrme i Rus Dinamo.

Ekipa Kladionice bagi favorit foto FB Ekipa Kladionice bagi favorit foto FB

Prvo je ekipa Kladionice savladala ekipu Kladrme sa 4:0. Trostruki strelac bio je Igor Stojković Krespo, a jednom je mrežu zatresao Danijel Stošić Daka.

Još jednom se obistinilo da ekipa Kladionice za koju igraju futsaleri kluba malog fudbala Vranje svojim takmičarskim iskustvom, kada je najpotrebnije, stiže do ubedljive pobede.

U drugom susretu, ekipa Noćne Doline savladala je mladu ekipu Rus Dinamo sa 4:1. Strelci za Dolinu bili su Slađan Mikić i Dalibor Kuzmanović po dva, a za kadete Dinama Miljan Stajić.

U nedelju je poslednji dan turnira, rezervisan za finale i borbu za 3. mesto.

U borbi za 3. mesto i nagradu od 10.000 dinara sastaju se ekipe Kaldrme i Rus Dinamo.

Prednost ima ekipa Kaldrme jer se čini da su dečaci iz Dinamove fudbalske škole postigli maksimum i da neiskustvo i trema čine svoje.

U velikom finalu, koje prvoplasiranom donosi 70.000 dinara, a drugoplasiranom 20.000, sastaju se ekipe Kladionice i Noćne Doline.

Biće to susret, po mnogima, dve najjače ekipe na turniru, a s obzirom da je finale favorita nema.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: