Dubočica i Dinamo u trci za Srpsku ligu

Lokalni sport - Petak 27.06.2014 - 09:04

Vranje – Pored fudbalskog kluba Dinama iz Vranja i ekipa leskovačke Dubočice 1923 je u igri oko fuzionisanja sa ekipom Moravca iz Predejana koja, prema našim saznamjima, napušta Srpsku ligu Istok zbog brojnih problema, a na zahtev sponzora i vlasnika kluba.

FK Dinamo FK Dinamo

Leskovčani su najavili, nezvanićno, da je fuzija gotova stvar i da su ostali da se usaglase neki detalji.

Dobri poznavaoci fudbala na jugu Srbije navode da vranjski Dinamo nije bez šansi, jer je u boljoj finansijskoj situaciji od Leskovčana.

- Teško da bi sponzori i vlasnici Moravca prepustili klub nekome bez novčanog obeštećenja jer su mnogo uložili da bi stigli do Srpske lige. S drige strane na njih će veliki pritisak vršiti FS Jablaničćkog okruga jer su njihov član.

Fuzionisanjem sa Dubočicom spasli bi najpozantiji klub na jugu Srbije od ispadanja u novoformiranu zonu Jug, a samim tim otvorilo bi se još jedno mesto za ekipu iz jablaničke okružne zone da popuni mesto u toj zoni – kaže naš sagovornik blizak FS JO.

Ipak, Dinamo ostaje u trci, pre svega, zbog svoje finansijske moći i  poznatog pravila da “para buši gde burgija neće”.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: