Dva gola Ristića za bod

Lokalni sport - Petak 12.09.2014 - 10:03

Vranje – Pioniri Dinama odigrali su nerešeno, u redovnom kolu lige pionira regiona istočne Srbije, sa ekipom Timoka iz Zaječara, 2:2 i propustili šnasu da pobede jer su gosti u poslednjim minutima utakmice izjednačili preko Đerkovića.

Pioniri Dinama Pioniri Dinama

Oko 100-nak gledalaca zadovoljno je napustilo utakmicu jer su viđena četiri gola, velika borbenost i želja za pobedom obeju ekipa.

Golove za pionire Dinama postigao je Lazar Ristić u 35. i 60 minutu, a za Timok, Đerković u 36. i 79. minutu.

Sudijska trojka iz Vranja na čelu sa Danijelom Đorđevićem i pomoćnicima Danijelom Ljubisavljevićem i Aleksandrom Đelićem dobro je odsudila utakmicu. Delegat je bio Srđan Stajić iz Vranja.

Za pionire Dinama nastupilii su: Petar Arsić, Dalibor Janković, Nikola Zdravković, Nikola Stajić, Nikola Stanisavljević, Miloš Vučković, Aleksandar Vasiljević, Aleksa Popović, Mateja Jovčić, Lazar Ristić, Svetozar Stanković.

Igrali su još: Fernando Kurtić, Đorđe Filipović, Mladen Mihajlović, Milan Ilić, Uroš Gvozdenović, Nikola Stojanović i Dragan Popović.  

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: