Ekonomac bolji od Vranjanaca

Lokalni sport - Ponedeljak 16.04.2012 - 22:29

 Fudbaleri Marbo Intermeca odradili su svoj deo posla kada je 21. kolo Prve futsal lige u pitanju. Ekipa Vranja koja će se u sredu suprotstaviti Ekonomcu u polufinalu kupa nije bila kadra da pruži veći otpor "kafedžijama".

 

Vranje je pokleklo pred Marbom na svom terenu. U pretposlednjem kolu ligaškog dela Prve futsal lige gosti iz Beograda savladali su domaćina rezultatom (2:4).

Marbo je na taj način sustigao Ekonomac koji se nalazi na prvom mestu pošto obe ekipe sada imaju po 57 bodova ali će "Studenti" svoj meč 21. kola igrati u ponedeljak pa će se onda videti sa kojim se odnosom snaga ulazi u poslednje kolo ligaškog dela.

U 22. kolu Marbo će biti domaćin ekipi SAS-a ali će pre toga u sredu oni gostovati u Smederevu u polufinalu kupa.

Drugi meč koji je do sada odigran u okviru 21. kola dobili su, upravo protivnici Marba u kupu, na gostovanju u Nišu. Ekipa Niš 92 nije mogla ozbiljnije da se istakne u meču koji je Smederevo dobilo rezultatom (2:8).

Sportske

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: