EUFORIJA u Surdulici pred meč sa PARTIZANOM

Lokalni sport - Petak 13.10.2017 - 11:47

Vranje – U Surdulici uveliko vlada euforija pred nedeljni susret Radnika sa beogradskim Partizanom u 13. kolu Super lige Srbije.

Surduličani se pripremaju za veliku utakmicu FOTO: FK Radnik Surduličani se pripremaju za veliku utakmicu FOTO: FK Radnik

Distributer ulaznica za mečeve Radnika već uveliko prodaje karte za ovaj meč i sudeći po interesovanju, stadion surduličkog superligaša će i ovog puta biti rasprodat do poslednjeg mesta.

Šef stručnog štaba Radnika Simo Krunić zadovoljan je skladom dobrih uslova, atmosfere i pristupa igrača obavezama.

- Iskoristili smo dane pauze za punu izvedbu rasporeda treninga, najbitnije je da nam je vreme išlo u prilog i da su nam svi igrači na raspolaganju.

Dobro je da su nam se oporavili Zlatanović i Milovanović, dvojica momaka koje nismo imali u par poslednjih kola
- kaže Krunić i dodaje da će utakmica biti krajnje neizvesna.

- U nedelju igramo protiv aktuelnog prvaka države, jednu od utakmica za koje živi ovaj grad, oseća se ta atmosfera kad nam dolaze Partizan i Zvezda.

Crno-beli su imali par loših utakmica koje se možda mogu pravdati umorom, ali mi ne smemo zaboraviti da igramo u nedelju sa timom koji igra ligu Evrope i koji ima jako dobar niz igrača i jako dobru „klupu“.

Ne sumnjam da će igrači dati svoj maksimum, naprotiv, ovo im je još veća motivacija kada protiv jednog takvog kluba igraju na svom terenu, ali moramo imati i dobru dozu sreće.

Pred nama je 90 minuta koje moramo odigrati svom snagom
- jasan je šef struke domaćina.


Za utakmicu Radnik - Partizan vlada veliko inetresovanje.

Sa tribina će ovaj meč, pored Surduličana i ovog puta gledati i ljubitelji fudbala iz Leskovca, Vranja, Vladičinog Hana i Bosilegrada.

Ulaznice su u prodaji od srede, a cena je 500 dinara za istočnu tribinu, 300 za zapadnu, dok za sever i jug karta košta 200 dinara.

Utakmica 13. kola Super lige Srbije između Radnika i Partizana igra se u nedelju od 15 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: