Evrogol Miloševića

Lokalni sport - Sreda 16.05.2012 - 08:14

Omladinci Dinama, u redovnom kolu lige regiona istočne Srbije grupa „Jug“, u utorak, 15. maja, savladali su ekipu Radničkog iz Pirota, rezultatom 2:0.

Milošević Milošević

U pravoj prvenstvenoj utakmica sa dosta trčanja i borbe za svaku loptu, mladi Vranjanci su do zaslužene pobede došli golovima Stošića u 44. i Filipa Miloševića u 45. minutu.

 

Slobodan Zdravković Maki, iskusni trener omladinaca Dinama, zadovoljan je onim što su prikazali njegovoi igrači, mnogi već sada prvotimci. Posebno ističe dobru igru i pogodak mladog Filipa Miloševića.

 

- Milošević se razvija u vrstnog štopera, koji dominira igrom u vazduhu, ali iskazuje i kvalitet više – smisao za igru i gol. Protiv Piroćanaca je postigao evrogol, kada je dugom loptom sa preko 50 metara lobovao istrčalog gostujućeg golmana. Postupio je manirom našeg proslavljenog reprezentativca Dejana Stankovića i izmamio dugotrajan aplauz – kaže Zdravković. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: