Filipović debituje u reprezentaciji

Lokalni sport - Ponedeljak 14.09.2015 - 10:48

Mladi stonoteniser Petar Filipović iz Vranja dobio je poziv od selektora reprezentacije Srbije Branka Đukića da na “Serbija openu 2015 “, koji se održava u Vrnjačkoj Banji, debituje u kategoriji kadeta za reprezentaciju Srbije.

Na turniru 22 reperezentacije. Foto: SK Vranje Na turniru 22 reperezentacije. Foto: SK Vranje

Filipović je odmah na prvom turniru u subotu u Bečeju u veoma jakoj konkurenciji potpuno opravdao ovaj poziv osvojivši drugo mesto  gde ga je u finalu pobedio Agoš Benke sa 3:2 u setovima iako je Filipović  imao vođstvo od 2:1 .Pre finala Filipović je na tom turniru bio u glavnom žrebu na poziciji jedan što nedvosmisleno govori o njegovoj poziciji u reprezentaciji.

Na turniru u Vrnjačkoj Banji prijavljeno je 22 reprezentacije  i preko 250 takmičara i takmičarki  u kategorijama juniora i kadeta , čime ovo takmičenje dobija na značaju u međunarodnim okvirima.

Inače, već ovog vikenda u prvom kolu Druge Lige Srbije – Jug, Vranje je domaćin ekipi Lužnica iz Babušnice , debitanta u ovom rangu takmičenja.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: