Filipović drugi u Srbiji

Lokalni sport - Ponedeljak 23.05.2016 - 13:20

Na ovogodišnjem Top 12 turniru za kadete i kadetkinje, koji je proteklog vikenda održan u Bačkoj Topoli, stonoteniser iz Vranja Petar Filipović osvojio je srebrnu medalju.

Petar Filipović izborio učešće na Evropskom prvenstvu za mlade; Foto: F. Filipović Petar Filipović izborio učešće na Evropskom prvenstvu za mlade; Foto: F. Filipović

Ovaj turnir se održava na kraju svake sezone i na njemu učestvuje dvanaestoro najuspešnijih stonotenisera u svojim kategorijama.

Filipović je na turniru, na 11 mečeva ostvario osam pobeda, što mu je bilo dovoljno da zauzme drugo mesto.

Bolji od njega je bio jedino Nemanja Đilas iz Čelareva, a bronzu je osvojio Ognjen Stošić, čije poreklo inače, potiče iz našeg kraja.

Ovaj najnoviji uspeh mladog Petra Filipovića omogućiće mu da postane član kadetske reprezentacije u stonom tenisu, koja će boje Srbije braniti na Evropskom prvenstvu za mlade, koje se ovog leta održava u Zagrebu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: