Filipović opet blistao

Lokalni sport - Ponedeljak 28.09.2015 - 09:34

Stonoteniser iz Vranja Petar Filipović na međunarodnom prvenstvu centralne Srbije održanom proteklog vikenda u Aleksincu osvojio je drugo mesto u konkurenciji 70 najboljih kadeta Srbije i Bugarske.

Poslednja provera pred reprezentativni nastup. Foto: STK Vranje Poslednja provera pred reprezentativni nastup. Foto: STK Vranje
Reč  je o turniru A kategorije za ranglistu STS Srbije i poslednja provera reprezentativaca iz Vranja za nastup na “Serbia openu” za juniore i kadete koji se početkom oktobra održava u Vrnjačkoj Banji.
 
Filipović je tako nastavio niz odličnih rezultata posle drugog mesta u Bečeju, titule pobednika na “Trofeju Paraćin 2015” i u nedelju plasmanom u finale na najvažnijem turniru za sastav reprezentacije Srbije.
 
Pored Filipovića na turniru su iz Vranja učestvovali i kadeti Dušan Petričević koji je ispao u osmini finala i Stojanović Velljko koji je došao do šesnaestinu finala .
 
U subotu se nastavlja prvenstvo, a Vranjanci gostuju u Kragujevcu ekipi Radničkog.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: