“Firgini” kadeti najuspešniji

Lokalni sport - Petak 27.06.2014 - 08:44

Vranje – Kadeti Dinama iz Vranja pobedili su, u poslednjem kolu Prve kadetske lige regiona istočne Srbije, ekipu Hajduk Veljka iz Negotina na svom terenu, sa 3:0 i sa velikim uspehom završili prolećnu sezonu gde su briljirali igrom i postignutim rezultatima.

FK Dinamo, kadeti FK Dinamo, kadeti

Da nije bilo propusta uprave kad nisu prijavili utakmicu u Vranju, pa su je izgubili za zelenim stolom, njihov učinak bio bi još bolji.

Dragan Stojanović Firga, iskusni trener kadeta Dinama, prezadovoljan  je onim što su prikazali njegovi puleni.

- Pobeda nad ekipom Hajduk Veljka i nadomoćna igra došla je kao šlag na tortu i kruna uspešne prolećne sezone u kojoj smo imali samo jedan poraz u Jagodini. Po rezultatima u prolećnoj sezoni na prvom smo mestu, a u ukupnom plasmanu četvrti. Stvorili smo jednu izuzetnu perspektivnu generaciju koja je prava budućnost Dinama - kaže za OK Radio Stojanović.

Kadeti Dinama su i u pretposlednjem kolu ostvarili veliki uspeh savladavši u Zaječaru ekipu Timoka, sa 2:1. Golove na toj utakmici postigli su Nikola Stošić u 30. i Marko Hristć u 51.  minutu za Dinamo, a Miloš Nikolić u 2. za Timok.

Golove na utakmici protiv Hajduk Veljka postigli su: Nikola Stošić u 14, Stefan Jevtić u 19. i Aleksandar Milenković u 69. minutu.
 
Za kadete Dinama nastupli su: Vukašin Atanasković, Bojan Mitić, Bojan Stojanović, Miljan Stajić, Aleksandar Milenković, Aleksandar Cvetković, Vladimir Stoiljković, Stefan Jevtić Nikola Stošić, Marko Hristić, Aleksandar Arsić.

Igrali su još: Aleksandar Anđelković, Viktor Nikolić, Igor Krstić i  Damjan Mitić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: