Fudbalski praznik u Levosoju

Lokalni sport - Nedelja 21.09.2014 - 11:06

Vranje - Novoformirani klub Levosoje Talenat odigrao je u subotu, 20. septembra, svoju prvu takmičarsku utakmicu u Pčinjskoj fudbalskoj ligi, na svom terenu, protiv prvoplasirane ekipe Čelika iz Belog Polja.

FK Levosoje, Talenat  Foto-I. Mladenović FK Levosoje, Talenat Foto-I. Mladenović

Bez obzira na poraz od 8:0 ostavio je dobar utisak zahvaljujući odličnoj  organizaciji i ekipi  sa puno mladih igrača koji će u vremenu koje dolazi sticanjem isakustva doći i do boljih rezultata.

Najveće  zasluge  za osnivanje kluba pripadaju  Goranu  Atanackoviću iz  Levosoja  koji je  svojim  angažovanjem i razumevanjem ljudi iz Mesne  zajednice  i  OFS  Bujanovac, pre svega predsednika  Blagoja Tabaša  uspeo da oformi ekipu od mladih igrača koji  će  u budućnosti  nositi dres  ovog kluba.

- Najvažnije od svega je da fudbal nije nestao u  Levosoju gde ima veliku tradiciju. Posle  gašenja  FK Levosoje, ustvari nakon njegove  fuzije sa BSK-om  iz Bujanovca, formiran je novi klub zahvaljujući fudbalskim  entuzijastima  iz  istog  mesta,  a  već  na prvoj utakmici  pokazali  su  da  se  radi  o dobro  organizovanom klubu, počev  od  prijema  službenih  lica, sređenog i dobro pripremljenog terena za igru, preko lepo uredjenih službenih prostorija, do odnosa  prema svojim rivalima iz Belog Polja – kaže za OK Radio Ivica Mladenović, generalni sekretar fudbalskog saveza Pčinjskog okruga.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: