Generalna za brigu

Lokalni sport - Nedelja 09.03.2014 - 11:23

Fudbaleri Dinama iz Vranja imali su generalnu probu pred nastavak šampionata u Niškoj fudbalskoj zoni, ali su u Leskovcu izgubili sa 2:0 od ekipe Dubočice 1923.

Ilustracija Ilustracija

Srpskoligaš Dubočica 1923, koja je jesenas bila u opštoj krizi, prema izjavama izveštača, uspela je da stabilizuje svoje redove i pokaže da ima mesta za optimizam oko opstanka u ligi.

Fudbaleri Dinama, koji su jesenas zaposeli prvo mesto u zoni, sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Balkanski iz Dimitrovgrada, još jednom su razočarali igrom.
 
Kako pišu izveštači, puno briga očekuje trenera Ivana Jovanovića, mada Dinamo ima iskusan i kavlitetan tim koji bi trebalo da se bez većih problema vrati među srpskoligaše.

Narednog vikenda počinje prolećni deo prvenstva u Niškoj zoni, a Dinamo je gost ekipi Napretka u Aleksincu gde je apsolutni favorit za osvajanje novih bodova.
 
FK DUBOČICA 1923 - FK DINAMO 2:0

Leskovac. Stadion gradski, Gledalaca: 100, Sudija: Jelena Cvetković (Leskovac), Strelci: 1:0 D. Mitrović u 29. iz jedanaesterca, 2:0 M. Stošić u 62. minutu.

Dubočica 1923: Petrović, P. Cakić, Džikić, Marinković, D. Mitrović, Pešić, Marković, Milivoje Stojanović, Djokić, Kostić, M. Cakić. Igrali su još: Milan Stojanović, M. Stošić, D. Stošić, N. Cakić.

Dinamo: M. Vojinović, Stojanović, Stanković, Trajković, N. Filipović, N. Vojinović, Dimić, Đokić, Stojanović, Veličković, Simonović, Igrali su još: Tasić, Savić, Demić, Nikolić, Petrović, Jović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: