GOLI I BOSI, ali u četvrtfiinalu!

Lokalni sport - Četvrtak 02.06.2016 - 10:58

Tim Tehničke škole u Vranju koji se takmiči na Evropskom prvenstvu u fudbalu „School Football Euro 2016” u Francuskoj plasirao se u četvrtfinale.

Pozdrav iz Francuske, ekipa Tehničke škole; Foto: Privatna arhiva Pozdrav iz Francuske, ekipa Tehničke škole; Foto: Privatna arhiva

U četvrtak igraju sa reprezentacijom Mađarske u grupnoj fazi takmičenja, a finalne utakmice zakazane su za nedelju kada se prvenstvo završava.

Favorit prvenstva je ekipa Turske koja brani prošlogodišnju titulu.
 
Opremljenost timova je na zavidnom nivou za razliku od jedinog predstavnika Srbije na ovom prvenstvu koji se ne može pohvaliti podrškom svoje zemlje, kažu iz stručnog tima Tehničke škole.

Od Fudbalskog Saveza Srbije i Saveza za školski sport koji su generalni pokrovitelji putovanja, Vranjanci su dobili dve garniture dresova.

Bele majice su štampali učenici, a crvene je obezbedila škola.

- Sve reprezentacije imaju celokupnu opremu za fudbal. Mi nosimo našu odeću koja je različita, jer trenerke nismo dobili.

Ispada da smo najsiromašnija zemlja u Evropi. Opremu moramo da peremo posle svake utakmice, jer nemamo više garnitura dresova.

Igrali smo sa mokrim majcama i šorcevima, jer nije bilo vremena da se osuše, pa se veći deo ekipe razboleo
- kaže Vukašin Atanasović, golman vranjske ekipe.

Bez obzira na ove probleme, učenici Tehničke škole su dobro motivisani za nastavak prvenstva i poručuju iz Francuske da očekuju još jednu pobedu i dobar plasman.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: