Gradonačelnik ugostio kik boksere

Lokalni sport - Utorak 24.11.2015 - 10:20

Povodom osvajanja bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Beogradu i zapaženog nastupa na ovoj svetskoj smotri kik boksa, gradonačelnik Vranja, Zoran Antić priredio je prijem za osvajača medalje iz Vranja, Fazliju Redžepija i Milicu Mirković, kao i za trenere vranjskih kik boks klubova Vedrana Taškovića i Igora Mladenovića.

Kik bokseri sa gradonačelnikom. Foto: vranje.org.rs Kik bokseri sa gradonačelnikom. Foto: vranje.org.rs
Vedran Tašković je na Svetskom prvenstvu učestvovao kao pomoćnik trenera reperezentacije Srbije. Redžepi je u veoma jakoj konkurenciji u kategoriji do 57 kilograma u polufinalu izgubio od ruskog takmičara, i u konačnom plasmanu osvojio treće mesto.
 
Milica Mirković je imala vrlo težak žreb pa se u četvtfinalu sastala sa aktuelnom svetskom prvakinjom, ruskinjom Zakupovom i izgubila na poene. 
 
Gradonačelnik Vranja, Antić je istakao da su ovo veliki uspesi vranjskih takmičara i da je ovo prva seniorska medalja sa Svetskog prvenstva od kako se takmiče vranjski kik bokseri.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: