Hanska Morava novi član zone Jug

Lokalni sport - Četvrtak 26.06.2014 - 09:18

Vranje – Fudbaleri Morave iz Vladičinog Hana pobedom, u poslednjem 30. kolu Pčinjske fudbalske lige, protiv ekipe Trešnjevke iz Lopardinca, sa 7:2 zvanično su postali prvaci za sezonu 2013-2014 godinu.

Pčinjska liga FK Morava Pčinjska liga FK Morava

Oni su se plasirali  u  novoformiranu  zonu  Jug  u  kojoj  će  iz  Pčinjskog  okruga  nastupati  još Dinamo iz Vranja i BSK iz Bujanovca.
 
Hančani su  potpuno  zasluženo  osvojili  naslov  prvaka jer su  od  samog  početka  zaposeli vrh tabele i igrali konstantno dobro do kraja sezone.

Mladi trener Aleksandar  Antić  uspeo  je  da  napravi  spoj  mladosti  i  iskustva  što  je dalo  pozitivan  rezultat  na  kraju  sezone. Sve zasluge idu fudbalerima i mladom stručnjaku, kao i  ambicioznoj upravi koja je rešila da prekine posrtanje kluba i  njegovo tavorenje u “beton” ligi.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: