I Vranje ima MMA

Lokalni sport - Sreda 07.10.2015 - 09:14

Na tradicionalnom četvrtom „Delta City – MMA Belgrade open“ turniru učestvovao je i MMA “Gladiator tim” iz Vranja.

Mančić pobedio mnogo starijeg takmičara od sebe. Foto: Nikola Milojković Mančić pobedio mnogo starijeg takmičara od sebe. Foto: Nikola Milojković
Takmičar iz Vranja Stefan Mančić je nastupio u kategoriji do 77 kg u semipro meču, koji predstavlja poluprofesionalnu borbu,  i pobedio u njoj.
 
Mančić je prihvatio izazov i sa svega 18 godina ušao u ring protiv daleko starijeg, iskusnijeg i jačeg protivnika Dalibora Zetka iz Bačke Palanke. 
 
Mančiću je do sada učestvovao u amaterskim MMA turnirima dok mu je  ovo prvi u karijeri semipro meč i prva pobeda koja mu je otvorila vrata za ulazak u profesionalni svet ove borilačke discipline. 
 
 
 
MMA klub “Gladiator tim” iz Vranja  uz veliki entuzijazam, zajedno sa svim članovima i svojim trenerima nastoji da učestvije na što većem broju  turnira i predstavlja klub i Grad Vranje.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: