ISTORIJSKI BOD RADNIKA: Vojvodina se izvukla!

Lokalni sport - Ponedeljak 27.07.2015 - 09:04

Fudbaleri Radnika osvojili su prvi, istorijski bod na domaćem terenu u Superligi, odigravši sa novosadskom Vojvodinom 2:2, poluvreme 2:1.

Uspešan start u Superligi: Sa ranijh priprema na Vlasini FOTO OK Radio Uspešan start u Superligi: Sa ranijh priprema na Vlasini FOTO OK Radio

Suduličani imaju za čim da žale, jer su u 2. kolu Superlige protiv favorita iz Novog Sada već u 10. minutu imali dva gola prednosti.

U prvom superligaškom meču pred domaćom publikom Surduličani su poveli golovima Stojanovića i Ćuluma, Ognjen Ožegović je u 36. uzvratio na asistenciju Puškarića, dok je Mirko Ivanić bio zaslužan za izjednačenje u 66. minutu.  

Novi prvoligaš iz Surdulice imao je veliku priliku u nadoknadi vremena da zabeleži prvu, istorijsku pobedu u Superligi, ali je Jovan Jovanović zamalo šutirao pored gola.

Time je Radnik zabeležio drugi remi u Superligi, posle duela sa Spartakom u Subotici, dok je Vojvodina osvojila prvi bod posle debakla od Čukaričkog sa 4:0.
 

Tanjug, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: