Ivana i Filip zlatni

Lokalni sport - Utorak 15.04.2014 - 09:45

Vranje - Ivana Davidović i Filip Kitanović, vranjski kik bokseri, osvojili su zlatne medalje na prvenstvu centralne Srbije za juniore i kadete u disciplini K1 održanom u Kraljevu, 13. aprila.

Zlato za vranjske kik boksere Zlato za vranjske kik boksere

Ivana Davidović je osvojila zlato u konkurenciji juniorki u kategoriji do 52 kg, a Filip Kitanović u kadetima u kategoriji do 51 kg.

Vranjski bokseri su osvojili, pored dve zlatne medalje i tri srebrne i jednu bronzanu.  

Jovan Janković u kategoriji do 51 kg, Milica Mirković do 48 kg. i Fazlija Redžepi do 57 kilograma osvojili su srebrnu medalju, dok je Marijana Simonović u kategoriji do 56 kg. osvojila bronzanu medalju.

- Zadovoljni smo osvojenim medaljama, jer smo još jednom pokazali da imamo spremne i talentovane takmičare pred kojima je izvesna budućnost. Na prvenstvu je učestvovalo 90 takmičara iz 21 kluba – kaže za OK Radio Igor Mladenović trener vranjskih boksera.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: